Videók

VIDEÓK


Valahol a hegytetőn (2024)

2024-es szöveges videónk felvételei a Soproni-hegységben, illetve különböző alpesi tájakon készültek. A dalban azt a felszabadult érzést fogalmaztuk meg, amit az ember egy hegycsúcson érez, távol a mindennapi gondoktól, a médiából ömlő szennytől, az emberi roisszindulattól…

Bad Reputation (2022)

Nagy kedvencünk az Axel Rudi Pell zenekarnak dedikált dal és klipp, melyet maga a zenekar énekese, Johnny Gioeli is megdícsért, A dal különlegessége, hogy a soproni MD stúdióban készült, a videófelvételek pedig a Balaton északi és déli partjain, valamint balatoni hajókon.

Kimondatlanul (2021)

In Montibuas Eram című 2021-es nagylemezünkön található a “Kimondatlanul” című, lassú, akusztikus hangszerelésű dal. Arra gondoltunk, mivel ez a dal könnyedebb hangvételű, több embert is megérinthet, ha klippet is forgatunk hozzá.

Mindennap Sopron (2017)

Mindennap Sopron címmel 2017-ben elkészítettük a soproni városdalt. A klippben igyekeztünk bemutatni Sopron főbb látnivalóit. Ez a dal egyfajta tisztelgés szülővárosunk előtt.


Rejtsd el (2017)

A “Wanderer of Time” albumunk egyik slágeréhez, a “Rejtsd el”-hez készítettünk egy szöveges videót, hogy mindenki könnyedén megtanulhassa, és velünk énekelhesse a dalt az élő koncerteken.


Wanderer of time (2016)

A 2016-ban megjelent, “Wanderer of time” címadó dalához készült szöveges videó. Az albumbórító Tóth Bettina munkáját dícséri.


Somewhere else (2015)

A “Songs from the ancient torests” instrumentális albumunkon található dalhoz az ausztriai Hallstatt-ban forgattam egy hangulatos videót.


Változnak az idők (2013)

Az első, nem instrumentális felállású Art of Haven-el készült videoklipp. Akkori felállás: Répásy Judit – ének, Berki Tamás – dob, Fazekas Ákos – szólógitár, Marlok Róbert – basszusgitár, Varga Viktor – ritmusgitár.


Awakening (2013)

A 2009-es “Ébredés” – “Awakening” lemez címadó dalához készült klipp a pécsi mecsek szívében, a Babás-szerköveknél.


The Woods are telling tales (2013)

Zenekarunk 10 éves fennállása alkalmából készített “Ten years in haven” instrumentális válogatás albumunk nyitódalához készített videó.


Ancient forests (fan video 2012)

A “Sun & Earth” 2010-es kislemzünkön található, “Ancient forests Pt.2”-hoz, egy nagyon kedves rajongónk készítette a videót, akinek ezúton is köszönjük.


Obscurity (2012)

Egy igazi kezdetleges videónk, ami még kis kézi, kompakt fényképezőgéppel készült. A hangulata ettől függetlenül még, igazi Art of Haven -esre sikerült.